29614 Tamaris Sandaler Kvinners Åpen Hæl Blå marineblå Striper 37 Eu Amazon Sko Hvite Striper mange typer online utløp besøk nytt KX7H8

pjVpjfkgiu
29614 Tamaris Sandaler Kvinners Åpen Hæl, Blå (marineblå Striper), 37 Eu Amazon Sko Hvite Striper

produktdetaljer

lukket:
spenne
sesong:
Spring / Summer
stemplet:
striper
skostørrelse:
39

Tamaris 29614, Sandalias de Talón Abierto Para Mujer, Azul (Navy Stripes), 39 EUTamaris 29614, Sandalias de Talón Abierto Para Mujer, Azul (Navy Stripes), 39 EU

Stikkord: FOTBALL STRINDHEIM IL

Postet av Redaksjonen 27. september 2016

Del 15

Eirik Albrechtsen i Strindheim Fotball: «Differensiering i barnefotballen handler ikke om å skape A- og B-lag»

STRINDHEIM: De siste ukene har debatten om hva som skal til for å reise norsk fotball til gamle høyder rullet og gått. Tidligere fotballspiller og nåværende hovedtrener for Strindheim G-12 hadde gjerne sett mer fokus på kompetanseheving hos trenere og et differensiert treningstilbud.

Av Jan Vestre

–Når «Perry» (Per Joar Hansen red. anm.) tar til orde for å plukke ut spillere allerede i 8-års alderen blir det etter min mening fullstendig skivebom. Og når Solskjær går ut og sier at kunstgress gjør norsk fotball mindre konkurransedyktig, er det en avsporing av debatten da vi her kun snakker om toppfotballen. For breddefotballen er det nettopp kunstgresset som gjør at man har muligheten til å trene året rundt.

Engasjert Bydelsavisa Strinda møter en engasjert Eirik Albrechtsen (39) på klubbhuset nedenfor kunstgressbanen på Strindheim. I over 10 år har 39-åringen vært trener for aldersbestemte lag i en av byens største breddeklubber. Han mener en rettferdig differensiering i barnefotballen og et fokus på god treneropplæring er noe av det som skal til for å redde fotballen som produkt også i fremtiden.

Engasjert

Debatt – Når det gjelder hvorvidt man skal differensiere treningen for barn under 13 år er det mange misforståelser ute og går. Det er ikke slik mange tror at man ved en differensiering plukker ut et A- og et B-lag.

Debatt

Albrechtsen forteller at differensiering i første rekke handler om å legge til rette for den enkeltes læring og utvikling

– Det er forskjellige måter å gjøre det på, hvor det å lage grupper med jevngode spillere er ett av tiltakene. Andre tiltak kan være å gi noen spillere spesielle utfordringer i en økt, f.eks bruke færre touch.

Løftes frem Albrechtsen mener at et mer individuelt treningsopplegg vil kunne løfte frem også de som ennå ikke har vist de samme ferdighetene som de «flinkeste»

Løftes frem

– Det handler om at vi som klubb og trenere evner å se den enkelte spiller og deres potensiale. Det er ikke alltid de som er flinke i 8-10 års alderen som vil hevde seg noen år senere. Om alle hele tiden skal følge det samme opplegget vil kun et fåtall få den oppfølgingen de faktisk trenger. Du kan godt kalle differensiering en slags positiv forskjellsbehandling.

Økonomi, livet og avveiningens kunst

den i Avveininger , Selvutvikling

På et eller annet tidspunkt i oppveksten plukket jeg med meg et feilaktig Ibsen-sitat, og av en eller annen grunn har dette sitatet vært med meg gjennom store deler av livet. Helt til i fjor, for å være ærlig. Da oppdaget jeg at det hele var en stor misforståelse. Det feilaktige sitatet var «Det du gjør, gjør det fullt og helt, ikke stykkevis og delt». Jeg trodde dette kom fra Peer Gynt og det var noe Knappestøperen, som stiller Peer til ansvar for livet sitt, råder Peer til. Jeg tolket sitatet som at en ikke bør gjøre noe halvveis.

Sitatet har jeg levd etter på mange områder av livet mitt. Spesielt i skole-, utdanning- og jobbsammenheng. Ofte har jeg minnet meg selv på det ukorrekte sitatet. «Hvis jeg skal gjøre noe, må jeg jo gjøre det fullt og helt,» har jeg sagt til meg selv. Jeg føler mye glede i å gjøre ting ordentlig. Jeg liker å kjenne at jeg bruker evnene mine og se at resultatet blir bra.

Det er i utgangspunktet veldig bra å ville gjøre en god jobb. Problemet oppstår når det å alltid gjøre en best mulig jobb går utover andre aspekter ved livet eller andre personer. Det er nettopp det stykket det korrekte sitatet kommer fra handler om. «Det som du er, vær fullt og helt, ikke stykkevis og delt,» sier presten Brand i Ibsen-stykket med samme navn. Brand stiller så høye krav til egen og andres moral, at det ikke bare går utover han selv, men også hans nærmeste. Han ofrer til og med livet til barnet sitt for å gjøre det han oppfatter som rett! Budskapet i stykket er at det ikke er bra å stille for høye krav og ha en for høy standard.

Det som du er, vær fullt og helt, ikke stykkevis og delt

Jeg liker det korrekte sitatet godt fordi det inviterer til forskjellige fortolkninger. Det «å være seg selv fullt og helt» trenger ikke bety at du skal være perfekt, selvom Ibsens Brand kanskje mente det sånn. Snarere tvert imot. Jeg tolker det heller som at du bør akseptere deg selv og den du er. Som Inger Hagerup skriver i diktet Mauren : «Liten?Jeg?Langtifra.Jeg er akkurat stor nok.Fyller meg selv heltpå langs og på tversfra øverst til nederst.Er du større enn deg selv kanskje?»

Å akseptere at du ikke er perfekt er kanskje noe av det viktigste du kan gjøre i dagens samfunn. Presset på å prestere sitt ypperste og være best har aldri vært større. Vi lever i et perfeksjonssamfunn. Men alle kan ikke være best og ingen kan være best i alt alltid. Og selv om du har evnene, hva er prisen? Psykologen Per-Einar Binder argumenterer i boka Ikke vær så slem mot deg selv 1 for at vi bør slå oss til ro med at vi har ufullkomne liv. Ikke konstant jage etter et perfekt liv vi aldri kan få. Hvis vi anerkjenner at vi ikke er fullkomne, skriver Binder, kan vi finne økt glede og mening med livet.

Oslo
Sunday, June 3, 2018
Velkommen! Logg inn på din konto
Glemt passordet ditt?
Gjenopprett passordet ditt
klaring målgang Federica Dette Pantali billig veldig billig bp0Gfnpa
Siviglia Bukser topp rangert nicekicks ytN5PHbYd
Billig regnskapsfører Oslo
Facebook
Twitter
60
Share Tweet

Billig regnskapsfører i Oslo

regnskapsfører i Oslo

For å finne en billig regnskapsfører i Oslo , må du avklare hva din bedrift faktisk har behov for. Hvis du ikke trenger noen som tar hele ansvaret for regnskapet ditt, så kan du benytte en løsning hvor du selv fører regnskapet på en online løsning som forenkler denne prosessen for deg. Du kan ofte avtale forskjellige nivåer for hvordan du ønsker å benytte billig regnskapsfører i Oslo. For eksempel kan regnskapsfører ta hele ansvaret for føringen av regnskapet, og ditt ansvar begrenser seg til en sortert innlevering av bilagene til regnskapsfører. Det andre alternativet er at du kan benytte en online løsning tilbudt av regnskapsfører for å føre regnskapet selv. Hvor mye du benytter regnskapsfirmaet, er så opp til deg. Enten om du benytter dem til aktiv rådgivning, eller for å sjekke regnskapet du fører, så kan mange tilby en god løsning for deg slik at dette er kostnadsbesparende.

billig regnskapsfører i Oslo

Regnskapsfører med tilbud om produkt for å føre regnskap selv

Produkter for at du skal kunne føre regnskap selv leveres i dag av mange regnskapsførere. På denne måten kan du få kontroll over ditt eget regnskap uten å kunne alle regnskapstekniske problemstillinger. Hvis man ønsker en billig regnskapsfører i Oslo, så er det denne typen løsninger man bør se etter. Man kan selvfølgelig også benytte en regnskapsfører for å foreta hele regnskapsføringen, men da må man regne med høyere kostnader.

På nettsiden Coinweb.no kan du lese gode og nyttigeforbrukerartikler som omhandler økonomi og finans.

Egeninnsats er avhengig av ditt behov og din kompetanse

Hvor mye egeninnsats du kan benytte deg av, er avhengig av hva slags kompetanse din bedrift har innen regnskapsføring. Er du et enkeltpersonsforetak, og har behov for et enkelt regnskap, så kan det være en fordel med en løsning for å kunne føre regnskapet selv. Men har du avanserte problemstillinger, så kan det være lurt at regnskapsfører har en kontroll-rolle.